Als je enthousiast bent geworden over onze oplossingen en deze wilt gaan toepassen, dan vind je hier de informatie om tot aanschaf over te kunnen gaan.

Particulieren kunnen de VPEB producten aanschaffen via een van onze partners

Verenigingen en bedrijven kunnen rechtstreeks bij VPEB terecht, maar uiteraard desgewenst ook bij bovenstaande partners.

Op deze VPEB website vind je het volledige productassortiment van VPEB met de adviesprijzen. Onze Nederlanse partners bieden het volledige VPEB assortiment aan en daarnaast nog een groot aantal aanvullende producten. Tevens bieden zij combinaties van producten aan in pakketten, zoals startsets, die aantrekkelijker kunnen zijn dan de aanschaf van de afzonderlijke producten.

Voor de overzichtelijkheid hebben we de VPEB producten ondergebracht in 3 rubrieken: treinenauto's en accessoires. De rubriek "treinen" is nog onderverdeeld in Dinamo "Classic" (vnl zelfbouw) en Dinamo Plug and Play.
Sommige componenten vind je in meerdere rubrieken terug. De OC32 bijvoorbeeld kun je gebruiken in een Dinamo systeem, in een Dinamo/MCC systeem of als zelfstandige oplossing. Deze staat dus in 3 rubrieken. Als modules op meerdere plekken staan vermeld is er technisch geen verschil, tenzij dit expliciet is aangegeven. Een OC32 voor een Dinamo systeem kun je dus gewoon gebruiken als OC32 rechtstreeks aan een Koploper-PC, want het is exact hetzelfde apparaat.