Behuizingen

Inmiddels zijn reeds voor diverse modules bijpassende behuizingen beschikbaar. Gezien de beperkte aantallen wordt de behuizing in elk geval vooralsnog gefabriceerd door middel van 3D-printing. Als materiaalsoort is gekozen voor PolyLactide (PLA), een zogenaamde "groene" kunststof, die biologisch afbreekbaar is. Hiermee hopen we een klein steentje bij te dragen aan het milieu.

OC32 (-c)

OC32_Behuizing_mr.jpg

De OC32 behuizing is alleen beschikbaar voor de OC32 voorzien van connectoren (zoals in bovenstaande afbeelding).
Bij de behuizing worden passende vulplaatjes geleverd om de uitsparingen van de ETI en DCC connectoren op te vullen indien deze niet aanwezig zijn.

DS32

DS32_behuizing.jpg

Bij de DS32 worden sledes geleverd waar de OC32 in schuift. Als je het geheel op een vlakke ondergrond monteert heb je hiermee een echt "docking station". Klik hier voor montage-instructies.

TM44

TM44_behuizing_mr.jpg

UCCI/E

UCCI-E_Behuiziing.jpg

Bovenstaande behuizing is alleen geschikt voor de UCCI/E.
Voor de UCCI/E-u en UCCI/E-s zijn aangepaste versies beschikbaar:

UCCI/E-s

UCCI-Es_Behuizing.jpg

Voor de UCCI en UCCI-s, dus de "oude" uitvoeringen, komt geen behuizing beschikbaar omdat de warmte-ontwikkeling van de weerstanden op die modules de behuizing zou doen vervormen.

RM-U

RM-U_PP_behuizing.jpg

Bovenstaand zie je de RM-U Plug&Play uitvoering in de behuizing. Onderstaand de standaard RM-U. Voor de goede orde: de behuizing is verschillend voor Plug&Play en de "normale" uitvoering, dus let daar op bij je bestelling!

RM-U_behuizing.jpg